Saturday, May 28, 2011

i'm in love..


assalamualaikum peeps :)

aku memang kene bangun awal esok pagi utk meguruskan 1 hal penting. tapi tak tahu kenapa aku nak update jugak belog picisan nih. maybe aku memang betol2 in love kot sekarang nih.

aku dah lama usha bende nih. kalu bukak internet tu,memang aku akan bukak bende ni dulu. klau sehari tak dapat menatap bende ni memang rase mcm tak lengkap je. tido pon termimpi tahu! ahhh parah betol la kalau cinta tak kesampaian nih. tapppiii. aku akan berusaha utk dapatkan ia. walaupon ppelbagai rintangan mendatang. cewwwaahhh. ayat jiwang. haha

I'M IN LOVE WITH...


credit to fatin suhana

SUHANA SKRIT..by modish shawls..

and love the model tooo. fatin suhana. she is soo beautiful. opsss aku bukan pencinta kaum sejenis taw. i'm straight oke !! tapi dye mng cantik dan model dalam majalah dara.com.

and banyak lagi kaler yang cantik2 taw. but sorry sebab pic tak boleh dicopy. tapi apekan daya. kewangan tak mengizinkan aku utk memilikinya buat masa sekarang. insyalllah mybe bulan depan. hehe. skirt ni dalam list aku.:)

aku memang dah IN LOVE WITH SUHANA SKIRT BY modishmodehouse.!!

nite..tata..:)

tanganku luka terkena pisau tyme masak tadi..
pisau baru pulak tuh..:((

1 comment: