Wednesday, August 3, 2011

tolong lah. suara kau tak sesedap siti nurhalija!

assalamualaikum


sape minat karoke? angkat jari anda!
aku mmg peminat karoke. suara ku takde lah sesedap shila hamzah
atau sesaprono ning baizura.
atau senyaring jaclyn victor.
tapi ahhhh tak kira la. sedap ke tak ke aku nak karoke jugak. peduli hape. bukan sume orang dilahirkan bersuara sedap. tapi haruslah bersyukur seadanya. kalau takde suare camne nak bercakap kan, so alhamdulillah.


carta lagu pilihan di pusat pusat karoke ialah

n0 5-trauma by elite

no 4-kekal by ziana zain

n0 3-madah berhelah by ziana zain

no 2-ingkar- bunga citra lestari


no 1 goes to.

_

___

_______

__________________

_________________________________



kesal by ella.

terbaik!!!!!!!!!!!!!!!

coppp!! lagu tambahan ialah diam diam jatuh cinta by ramlah ram n asyik by amelina.

pehh cool tak pilihan aku? baik kau cakap cool kalau tak aku taknak belanja cool blog!
oh dulu tyme tension study* bajet study hard* aku selalu lepaskan tension ni kat pusat karoke. karoke jamban pon jadi la. tapi kalau ade karoke by room lagi ohsem! ohsem lagi lagi dapat usha pakwe yang hensem dan ohsem!

eh perasan tak lagu ziana zain banyak dalam senarai tu? mak aku adalah peminat ziana zain tersetia. hampir semua lagu ziana zain beliau tahu. kalau dah hari2 pasang cd ziana dalam kereta. haruslah aku pon terpengaruh la.



*pegang mic macam pegang trofi juara lagu. yeahhhhh!!*



*dah menang juara lagu haruslah bergambar dengan peminat*



alhamdulillah da masuk 3 ramadhan.
pejam celik bangun sahur pastu kejap je dah masuk waktu buka puasa.
sempena bulan ramadhan ni aku nak ingatkan diri aku dan korang supaya tak pegi pusat2 karoke.
aku galakkan ke masjid dan surau utk solat terawikh berjemaah.

karoke hanya hobi masa lapang.:P




4 comments:

  1. etong:bulan pose ni off kejap aktiviti karoka..lepaa raya smbung balik..hihi

    ReplyDelete