Saturday, September 29, 2012

roomate monster


assalamualaikum...





zaman politeknik

new semester with new roomate. well dapat juga kenal kawan baru which is my new roomate. yeah berlainan course dan juga berlainan perangai/peel. pepening kepala kejap kalau dapat romate yang lain peel ni. nak nak peel dia tu lain macam. entah memang asal dari planet mana. errrrrrk






suatu malam dikala hostel blackout


romate senior

aku : kak panas laaa. haihh tak suke la takde letrik ni. dah bukak tingkap pon still bahang jugak

akak : yeke? akak oke je. tak panas pon. 

aku: eheh! tak panas? ehh akak pakai ape tu?

akak : haha ini lah rahsianya. basahkan tuala mandi. balut kat badan kita pastu pakai baju macam biasa. lepas tu baru boleh tidur, sejuk je!

aku : erkk nanti habis la basah katil nanti kak.

akak : alaaaa esok nanti katil tu kering la sendiri.

aku : ???????


dan esoknya bilik aku tu bau hapak. bau benda lembab. zzzzzzzzzz!




stress! 


kbai. thanks drop by guys :)







4 comments:

  1. errrkk?? kalau die bace??? hahhahaa, :P...

    ReplyDelete
  2. Ni perli ke ap ni?konpius jap gn entry lola

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk no offence, haha ni random je. romate skrg oke je. :)

      Delete