Tuesday, January 11, 2011

hupdate news:OHH CROCodile !!

lame nya aku tak hupdate blog ni..
bertahun tahun rasanya..berhabuk habuk da blog ni..
HAHA...
ekceli ia disebabkan oleh
tekanan kerja yang nerlambak plus amali yang banyak
plus assigment yang bertimpa-timpa macam hujan
oh lupa plak..pantai timur skrg ni musim hujan
dan sehari-hari aku kekelas berbekalkan payung
sbb sediakan payung sebelum hujan..

disebabkan skrg ni kasut crocs makin menjadi trend
yang memudahkan perjalanan ke kelas..
aku mmg selesa ngn kasut crocs coz kasut ni mmg selesa
lagipon kasut boleh letak tidbit yang sangat-sangat comei tuh..
tapi!!
wajarlah aku nak berpesan kat korang-korang
jangan lah pakai kasut crocs sms musim hujan macam sekarang ni
sbb kasut ni licin bila u'alls jalan kat atas mozek or batu marmar..
kalau u'alls tak caye..g try jalan atas permukaan tu..
unless if kasut crocs tu adalah yang ORIGINAL..
haha...

entry ni sebenarnye bermotifkan kasut crocs..
babai u'alls..
have a nice day people !






No comments:

Post a Comment